silbooks

Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
 x 
Prazna korpa

Koraci ka čitanju

koraci


Драги родитељи,

       Честитамо! Ваше дете креће првимкорацима на узбудљиво путовање. А циљ je? Самосталночитање!

   Читање је неопходно средство за усвајањесвих других знања. Стога смо проблемусавладавања читања пришли веома студиозно и професионално.

   Сликовнице из едиције КОРАЦИ КА ЧИТАЊУ сачињавају осмишљен програм кроз који ће деца упет корака успешно савладати читање. Сваки корак је брижљиво планиран, почев од величине слова, дужине речи,сложености реченице. Приче су забавне, динамичне и богато илустроване.Градирање по разредима је оквирно. Деца могу да напредују правећи кораке својомбрзином, развијајући поверење  у својуспособност читања, без обзира на разред који похађају.

korak1  Кораци ка читању- корак 1 - Припрема за читање

Ове сликовнице намењене деци предшколског узраста, али и онима који су млађи (или старији), а знају слова и нестрпљиви су да почну да читају.

Велика слова * Кратке речи * Једноставне реченице * Слике помажу разумевању текста.

Зато је Корак 1 савршен први корак!

Али то није све.

Исте ове сликовнице су дужином речи, једноставношћу реченице, као и једноставним римама и ономатопејама  одличан избор за децу од 1 до 3 године.Исте ове сликовнице су дужином речи, једноставношћу реченице, као и једноставним римама и ономатопејама  одличан избор за децу од 1 до 3 године.

1-grudva 1-jaje 1-hop
 

 

 

 

 

 


korak2 Кораци ка читању- корак 2 – Читање уз помоћ

Ове сликовнице намењене су деци која похађају предшколско и први разред, али и млађој и старијој деци која препознају уобичајене и читају краће речи, а нове и дуже речи могу да прочитају уз помоћ одраслог.

Једноставне приче * Кратке реченице * Основни речник *Количина текста по срани прилагођена је овом нивоу читања.

Зато је Корак 2 прави избор!

Али то није све.

Иако иницијално насловљене за учење читања, сликовнице из ове едиције су лепе и поучне приче, примерене деци предшколског узраста.

2-meda 2-ribari 2-sunce

 

 

 

 

 

 


korak3 Кораци ка читању- корак 3 – Самостално читање

Сликовнице које припадају овом кораку  намењене су деци од 1-3 разреда али и старијој (и млађој) деци која с лакоћом савладавају нове речи, деци која воле сâма да читају.

Занимљиви ликови * Популарне теме * Лако схватљива радња.

Време је за Корак 3!

Али то није све.

Иако иницијално насловљене за учење читања, сликовнице из ове едиције су лепе и поучне приче, примерене деци предшколског узраста.

3-gusar3-vestica 3-zmaj